Hvem er vi

Profil, historie og fakturering

Profil

Lambæk Gulve er en håndværksvirksomhed indenfor gulvbelægning, både inden for nybyggeri, renovering og reparationer. Vi ønsker at levere god kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Et af målene med Lambæk Gulve var fra begyndelsen at skabe en virksomhed, hvor mennesker trives og med gode sunde holdninger som danner grundlag for vækst.

Firmaet tæller i dag mere end 35 medarbejdere og har domicil på Baldersbækvej i Ishøj.

Vi bestræber os på at kunne levere alt indenfor gulvbelægning og er specialister indenfor linoleum-, vinyl-, trægulve og tæppe.

Lambæk Gulve logo

Hvordan er vi kommet hertil

Anis Lambæk startede i 2001 Lambæk Gulve, efter 4 års uddannelse og 9 års arbejde som hhv. gulvlægger og konduktør i et større Københavnsk firma.

Firmaet startede som et enmandsfirma i Roskilde.

I 2007 blev Karsten Pedersen medejer af Lambæk Gulve. Sammen overtog vi Brico Gulve, hvor Karsten tidligere havde været ansat.

Karsten ønskede i januar 2015 at forberede sig på en tilværelse som pensionist ved at gå på nedsat arbejdstid og samtidig træde ud af Lambæk Gulve som medejer. 

Anis Lambæk er i dag eneejer af Lambæk Gulve.

Fakturering

Fakturaer sendes elektronisk til EAN  5790002502705

Vi benytter ordrereference-feltet og rekvirent-feltet, som bedes udfyldt.

Husk kun at skrive selve ordrenummeret i ordrereferencen af hensyn til elektronisk aflæsning. Kontakt den ansvarlige projektleder eller konduktør, hvis der er tvivl om ordrenummer eller rekvirent.

Kontoudtog m.v. fremsendes som pdf-fil til faktura@lambaek-gulve.dk